Béldaganat szűrés endoszkóp nélkül

Enzimes béldaganatszűrés endoszkópos beavatkozás nélkül

A családban előfordult már a beleket érintő daganatos betegség? Vagy csak aggódik, hogy önnel nincs-e baj? Ráadásul szívesen elkerülné a szűrő jellegű endoszkópos beavatkozást?

A ScheBo Tumor M2- PK enzimes béldaganatszűrő székletteszt vizsgálat elvi alapja az, hogy a daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy tumor M2-PK nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából, és az kiürül a széklettel. A laboratóriumban a székletből egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatják ki és számszerűen meghatározzák annak szintjét.
Az enzimes béldaganatszűrés érzékenysége és fajlagossága kiváló. 100 daganatos betegből átlagosan 85 személy tesztje bizonyul pozitívnak. A béldaganatok lassú kialakulása miatt érdemes az enzimes béldaganatszűrést időnként megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.
A székletminta postázását követően (annak labordiagnosztikai vizsgálata után) leletet (konkrét enzimszint-meghatározás) és leletértékelő tájékoztatást is kap három héten belül a páciens. Pozitív esetben orvosi tájékoztatót is mellékelünk.
További információért keressen e-mailen vagy telefonon!

Mobil: +36 70/43-43-883

E-mail: info@uzemorvospecs.eu

További blogbejegyzések